Služby

Krtkovanie kanalizácie

Krtkovanie Ab-krtkovanie kanalizácie je druh čistenia potrubia či kanalizácie. Jeden z častých dôvodov čistenia potrubia je usadenina na stenách alebo nepriepustnosť vody. Rôzne usadeniny, mastnoty alebo vodné kamene spomaľujú tok vody z odtokov, drezov a podobne. Zanedbané potrubie postupom času vzniká korózia, preto netreba nechať čistenie na poslednú chvíľu.

kanalizace

Akým spôsobom sa krtkuje?

Môže sa krtkovať vysokotlakovým čistením, ktoré patrí medzi najmodernejšie a najspoľahlivejšie metódy čistenia potrubia. Využíva sa vysoký tlak vody na odstránenie nečistôt zo stien. Riziko pri čistení je minimálne až nulové. Tlak vody sa dá regulovať a teda sa dá prispôsobiť k stavu potrubia. Druhá metóda krtkovania je elektromechanické čistenie. Dané čistenie sa robí pomocou mobilného vozidla s elektromotorom. Pomocou vibrácii a rotácií, ktoré sa vedú po oceľovej strune, ktorá je do potrubia vsunutá. Tento typ sa najčastejšie využíva v panelákoch či rodinných domoch vzhľadom na častejší výskyt upchatého potrubia.

potrubí

Aké sú výhody?

Výhodou týchto typov čistenia je tá, že dokážu vyčistiť aj menej prístupné miesta, či miesta malých rozmerov. Sú prispôsobivé na rôzne typy potrubí. Môže sa jednať o drez, umývadlo či mestskú kanalizáciu. Kvalitné čistenie za dobrú cenu sa málokedy nájde. Ak už máte podozrenie na možnú škodu alebo nefunkčnosť potrubia je vždy lepšie to začať riešiť skôr a vyčistiť menej ako všetko naraz s väčším rizikom poškodenia. Cena krtkovania je fixná pre všetky obce a dediny. Cena sa vyvíja od druhu práce a jej obťažnosti. Doprava zdarma. V prípade podozrenia alebo prevencie zavolajte na 0940 367 897, servis vám je k dispozícii nonstop. Možnosť kontaktovania aj cez email: nonstopkrtkovanie@gmail.com. Firma pôsobí v rámci celého západného Slovenska v rátane menších obcí alebo dedín.

Podobné príspevky